3D-letters op de muur

3D letters op de muur uit XPS schuim zijn indrukwekkende blikvangers. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan je bedrijfslogo of slogan. Bovendien kunnen de letters uitgevoerd worden in bijna elke gewenste vorm en huisstijlkleur. Dankzij het XPS-hardschuim worden alle producten strak afgewerkt. Wist je dat wij jouw 3D letters in XPS naadloos afleveren? Dat is bij ons gewoon standaard! Alleen al door de hoge kwaliteit van het materiaal is je logo een aanwinst in jouw kantoor of winkel. Letters in 3D kopen? Dat doe je bij Piepschuimlogo.nl!

Adapta logo in XPS-hardschuim

Letters en cijfers in XPS-hardschuim

De piepschuim letters worden standaard gesneden uit XPS schuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit piepschuim heeft een hoogwaardige kwaliteit. Het unieke van dit materiaal is het gladde oppervlak. Het heeft namelijk geen zichtbare bolletjes-structuur. Daarnaast geeft het de letters een strakke uitstraling. Daarom is het ideaal te gebruiken als decoratie van je bedrijfspand.

Alternatief voor kartonnen of houten letters

XPS-hardschuim is een perfect alternatief voor kartonnen letters of houten letters. Dit komt doordat het hardschuim in bijna iedere vorm te snijden is. Bovendien is een logo of letters uit hardschuim licht van gewicht en makkelijk te verven.

Voordelen letters en cijfers van XPS-hardschuim

XPS-hardschuim kent vele voordelen. Daarom is het namelijk het ideale materiaal voor tijdelijke of langdurige reclame bijvoorbeeld als decoratieletters.

  • Hoge kwaliteit hardschuim;
  • Vederlicht (gemakkelijk te bevestigen);
  • Glad oppervlakte;
  • Strakke uitstraling;
  • Zeer sterk;
  • Ongevoelig voor vocht;
  • Zeer lange levensduur;
  • Verf op waterbasis;
  • 100% recyclebaar, milieuvriendelijk.
Verschil in EPS en XPS

Letters in 3D op maat

Wist je dat 3D letters in XPS in zijn geheel naar jouw wensen zijn uit te voeren? Zo kunnen wij een letter of cijfer in bijna elk formaat (van 4 t/m 57 centimeter) snijden. Daarnaast is het mogelijk om een cijfer of letter in elk gewenste huisstijlkleur te spuiten. Het is ook mogelijk om de letters te voorzien van een acrylaat toplaag. Dat geeft bovendien een extra dimensie aan het logo. Het zijn slechts enkele voorbeelden van onze mogelijkheden. Bij Piepschuimlogo.nl kan je letters in 3D kopen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. Wij helpen je graag met je keuze.

Tip: Er is nog een reden om een extra uitstraling te geven aan jouw letters in 3D! Denk bijvoorbeeld aan een 3D logo gemonteerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. Uiteraard helpen wij je graag met je keuze. Vraag daarom naar informatie.

Ontwerp

Heb je niet de benodigde designbestanden of grafische kennis om de letters of het logo aan te passen? Of heb je speciale wensen over de vormgeving van je aanvraag? Wij kunnen het tegen een meerprijs voor je regelen. Naast Piepschuimlogo.nl hebben wij een eigen bureau in grafische vormgeving. Daarmee hebben wij het perfecte adres om je te laten adviseren over vormgeving.

Montage

Wist jij dat letters in 3D heel eenvoudig te bevestigen zijn aan de muur als wanddecoratie? Voor slechts € 29,75 leveren wij een 1-op-1 formaat papieren mal. Deze mal zorgt namelijk voor meer gemak bij het bevestigen. Uiteindelijk krijg je daarmee een strak resultaat. Besef wel goed dat het monteren van de letters een secure klus is waar je je tijd voor moet nemen. Op Youtube heeft Piepschuimlogo.nl een eigen kanaal. Bekijk hier het montagefilmpje.

Wil je ervan verzekerd zijn dat je pieschuim letters perfect aan de muur worden bevestigd? Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor je verzorgen. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden.

3D XPS-letters kopen? Vraag een offerte aan!

Wil jij letters kopen? Kies dan voor een 3D XPS-letters als logo of tekst. Wij maken jouw letters op maat en snijden het uit het beste materiaal: XPS-hardschuim. Vul hiervoor het formulier in op de offertepagina. Je ontvangt binnen twee werkdagen een vrijblijvende prijsopgave.