Piepschuim letters koop je bij Piepschuimlogo.nl?

Piepschuim letters koop je bij Piepschuimlogo.nl. Ben je op zoek naar een unieke wanddecoratie van jouw bedrijfslogo, wil je een pakkende muurtekst laten opvallen in jouw pand of wil je extra opvallen op beurzen en/of evenementen? Wat je doel ook is, met letters uit XPS schuim valt je uiting gegarandeerd op! Letters kopen bij Piepschuimlogo.nl betekent losse letters, cijfers en/of complete logo’s gesneden uit hoge kwaliteit piepschuim (XPS-hardschuim). Door de vorm ontstaat er een waar 3D-effect, wat natuurlijk een geweldige wanddecoratie is. Denk je eens in, jouw bedrijfslogo als 3D logo in je kantoor, hal, winkel of showroom. Daarmee weet je van je muur in één oogopslag een ware eyecatcher te maken. Ook zijn letters van piepschuim zeer geschikt voor beurzen en evenementen. Hier wil je tenslotte opvallen. Extra opvallen kan dan met letters gemaakt uit XPS-hardschuim in je beursstand, aangezien dit niet standaard wordt gebruikt op een beurs of evenement.

Letters op maat uit XPS-hardschuim

Uiteraard zijn de letters uit piepschuim geheel naar je wens uit te voeren. Bovendien kunnen de letters in bijna elk formaat gesneden worden. Het minimum formaat van een cijfer of letter is 4 centimeter en het maximum 57 centimeter. Dus of je nou letters van 50 cm wil of van 10 cm, wij snijden ze op maat en zoals jij dat wil. Daarnaast is het mogelijk de letters in elk gewenste huisstijl-kleur te spuiten. Desgewenst kunnen we ze behandelen met speciale verf voor buitengebruik. Hierdoor creëer je persoonlijke letters van piepschuim die passen bij jouw bedrijf, zowel voor binnen als buiten.Vraag nu een offerte aan

Letters worden op maat gesneden uit XPS schuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit is een zeer glad, sterk en licht materiaal. Het is daarom niet te vergelijken met gewoon piepschuim, ook wel EPS genoemd. Bij EPS-piepschuim blijft namelijk altijd een bolletjesstructuur zichtbaar. Daarentegen worden de letters uit XPS-hardschuim altijd zonder naden geleverd. Dat is bij ons standaard!

Adapta logo in XPS-hardschuim

Voordelen XPS-hardschuim

XPS-hardschuim is het ideale materiaal voor tijdelijke of langdurige reclame en kantoor-decoratie. Het materiaal is zeer licht en kan gemakkelijk overal worden bevestigd. Daarnaast is XPS schuim niet gevoelig voor vocht. Dit betekent dat je een piepschuim logo of letters ook buiten in alle weersomstandigheden kunt ophangen. Onderstaand hebben we voor het gemak alle voordelen op een rijtje gezet:

  • Hoge kwaliteit schuim;
  • Zeer licht van gewicht (daardoor gemakkelijk te bevestigen);
  • Glad oppervlakte;
  • Strakke uitstraling;
  • Ongevoelig voor vocht;
  • Zeer lange levensduur;
  • 100% recyclebaar, milieubewuste keuze.
Verschil in EPS en XPS.

Advies en inspiratie

Heb je geen idee welk formaat je moet kiezen, op welke manier je de letters het beste kunt bevestigen, of welke optie het beste staat in je bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons dan met je meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft vrijblijvend advies om bij jouw situatie de beste oplossing te vinden.

Ook voor inspiratie kun je ons gerust mailen, bellen of Whatsappen. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en monteren van letters uit piepschuim. Hierdoor hebben wij een schat aan creatieve ideeën, ook voor jouw opdracht!

Tip: Wil je een extra uitstraling geven aan jouw XPS-letters? Wij kunnen de letters leveren, uitgevoerd op forex, plexiglas (acryl) of een andere achtergrond. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag.

Ontwerp

Wil je graag piepschuim letters bestellen, maar beschik je niet over de benodigde kennis of designbestanden voor het ontwerpen van de letter?  Dan kunnen wij je helpen met de vormgeving. Ook voor wanneer je speciale wensen hebt voor letters gesneden uit piepschuim. Dit alles voor een schappelijke meerprijs. Piepschuimlogo.nl heeft namelijk een eigen bureau voor grafisch vormgeving. Dit bureau heeft ruim 30 jaar ervaring in DTP en grafisch ontwerp. Piepschuimlogo.nl is daarom het perfecte adres om je te laten adviseren over vormgeving.

Montage

Het bevestigen van letters aan de muur is eenvoudig. Wij kunnen tegen een schappelijke meerprijs, een 1-op-1 formaat papieren mal meeleveren. Dat zorgt namelijk voor meer gemak bij het bevestigen en een strakker resultaat. Wil je liever niet je bedrijfslogo uit piepschuim zelf monteren? Piepschuimlogo.nl kan het uiteraard voor je verzorgen. Vraag hier naar in je vrijblijvende offerte aanvraag.