Even voorstellen

Directeur Piepschuimlogo.nl

Mijn naam is Henno Jacques, eigenaar van Piepschuimlogo.nl en Jacques bureau voor grafische vormgeving.
Ik werk vanaf 1979 in de grafische industrie en sinds 2003 als zelfstandig ondernemer.

Het ontstaan van Piepschuimlogo.nl

Piepschuimlogo.nl is in januari 2010 ontstaan naar aanleiding van een vraag die ik mijzelf stelde. In de hal van mijn toenmalige studio wilde ik het logo van Jacques bureau voor grafische vormgeving hebben.

En wat doe je dan? Dan ga je opzoek naar aanbieders van diverse materialen.
En die zijn er; acryl, aluminium, rvs, hout en ook piepschuim.

Bolletjes en snijkieren

Bij een firma heb ik een piepschuim logo besteld. Maar bij ontvangst was ik toch niet tevreden. De bolletjesstructuur was duidelijk zichtbaar na het verven van het logo. En ook waren snijkieren in een aantal letters zichtbaar.

Die bolletjesstructuur en snijkieren, dat wilde ik niet. Uiteindelijk ben ik een productiebedrijf tegen gekomen die letters en logo’s produceren in XPS-hardschuim. Een glad, strak en stevig materiaal. En uiteraard geen snijkieren zichtbaar. Na het verven zag het er bovendien geweldig uit. Met dat productiebedrijf ben ik een partnerschap aangegaan en Piepschuimlogo.nl was geboren.

Verschil in EPS en XPS

Piepschuimlogo.nl, de specialist voor jouw piepschuim logo en letters!

Voor piepschuim letters ben je bij Piepschuimlogo.nl op het juiste adres. Piepschuimlogo.nl is dé specialist voor jouw piepschuim letters of piepschuim logo. En ook nog eens gratis levering in NL en BE!

Daarnaast levert Piepschuimlogo.nl ook in België, Duitsland, Scandinavië, en andere Europese landen.

Piepschuimlogo.nl levert standaard, als enige in Nederland, piepschuim letters of een compleet logo uit XPS-hardschuim. Dit materiaal, wat er glad uit ziet, zorgt voor een strak 3D-effect en is een echte eyecatcher op de wand van je winkel, showroom of kantoor.

Gedurende de twaalf jaar lange ervaring heeft Piepschuimlogo.nl al vele tevreden klanten aan een uniek bedrijfslogo of aan 3D letters geholpen.

Logo Virtical Solutions in XPS-hardschuim.