3D logo op de muur tot op een beursstand

Een 3D logo op de muur of op een beursstand heeft een hoogwaardige attentiewaarde. Het logo wordt gesneden uit een hoge kwaliteit hardschuim. Een logo uit XPS schuim is de perfecte oplossing voor een wanddecoratie in je kantoor, winkel, showroom of op een beursstand. Het hardschuim is te snijden in bijna elke vorm en creëert een prachtige 3D-effect. Bovendien is dit materiaal uitstekend te verven in je huisstijl-kleuren. Het is dus mogelijk om jouw logo in 3D op de muur, in je kantoor, winkel, showroom of op een beursstand te plaatsen. Piepschuimlogo.nl geeft je graag persoonlijk en deskundig advies. Voor een bijzondere bedrijfslogo in 3D moet je bij Piepschuimlogo.nl zijn!

Addisco-logo-in-XPS

XPS-hardschuim. Wat zijn de voordelen?

Piepschuimlogo.nl levert, als enige in Nederland, logo’s uitsluitend uit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit is een zeer glad, sterk en zeer licht materiaal. Je kunt het dus niet vergelijken met het gewone EPS-piepschuim. Bij EPS-piepschuim blijft altijd een bolletjesstructuur zichtbaar. XPS schuim kan op de meest naadloze manieren worden toegepast. Doordat het materiaal zeer licht is, kan het gemakkelijk overal worden bevestigd. XPS-hardschuim is bovendien ongevoelig voor vocht. Dit betekent bijvoorbeeld dat het 3D logo piepschuim geschikt is voor alle weersomstandigheden. Daardoor is het ook mogelijk het logo buiten aan de gevel te plaatsen. Het materiaal heeft daarnaast een lange levensduur (oneindig bij geen beschadiging), zodat je lang van jouw hardschuim 3D logo in kleur kunt genieten. Voor het verven wordt er verf op waterbasis gebruikt. Het logo wordt in drie lagen gespoten. Bovendien is het een zeer milieuvriendelijke manier om jouw organisatie of bedrijf te promoten. De letters zijn namelijk in zijn geheel te recyclen.

Een piepschuim 3D logo en/of 3D letters zijn geheel naar jouw wens uit te voeren. Bovendien kunnen piepschuim logo’s en letters in bijna elk formaat uitgevoerd worden. Ook is het mogelijk het om het in elk gewenste huisstijlkleur te verven en tegen een meerprijs, komen wij het logo ophangen bij jou op locatie!

Extra uitstraling

Wil jij een extra uitstraling geven aan jouw logo? Om dat te realiseren leveren wij piepschuim letters en piepschuim logo’s uitgevoerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. En wat dacht je van een acryl toplaag? Dat zorgt namelijk voor nog meer zichtbaarheid van jouw 3D logo in XPS. Uiteraard helpen wij je graag met je keuze. Vraag daarom naar informatie.

Ontwerp

Heb je niet de benodigde kennis om het 3D logo aan te passen? Of heb je speciale wensen? Wij kunnen het tegen een extra vergoeding voor je verzorgen. Bovendien hebben wij een eigen bureau in grafische vormgeving. Daarmee hebben wij het perfecte adres om je te laten adviseren over vormgeving.

Montage

Een piepschuim 3D logo is heel eenvoudig te bevestigen aan de muur als wanddecoratie. Tegen een meerprijs leveren wij een 1-op-1 formaat papieren mal. Deze mal zorgt voor meer gemak bij het bevestigen. Uiteindelijk krijg je daarmee een strak resultaat. Bekijk ons montagefilmpje op ons YouTube kanaal.

Wil je het piepschuim logo niet zelf bevestigen? Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor je verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Advies over bedrijfsnaam op muur

Heb jij geen idee welk formaat je moet kiezen? Of op welke manier jij jouw logo het beste kunt bevestigen? En welke optie staat uiteindelijk het beste in de bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons met je meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft geheel vrijblijvend advies om bij jouw situatie de beste oplossing te vinden.

Logo Not a Number in XPS

Jouw eigen logo in 3D op de muur? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil jij jouw bedrijfslogo op een unieke manier presenteren in piepschuim letters? Kies dan voor een 3D logo piepschuim. Vul hiervoor het formulier in op de offertepagina. Uiteraard ook als je de logo op een andere manier tentoon wilt stellen. Je ontvangt hoe dan ook binnen twee werkdagen een vrijblijvende prijsopgave.