Muurletters uit piepschuim als creatieve blikvanger

Zoek je muurletters uit piepschuim als creatieve blikvanger voor in jouw bedrijfspand of winkelruimte? Piepschuimlogo.nl is al jaren een specialist in het maken van muurletters. Vrijwel iedere vorm of kleur kan worden behaald. Piepschuimlogo.nl vervaardigt piepschuim letters op maat. Dit piepschuim heet ook wel XPS-hardschuim. Een kwalitatief hoogwaardig materiaal tegen een betaalbare prijs. Met dit materiaal kun je allerlei soorten bedrijfslogo’s, slogans of muurteksten creëren. Bovendien staat bij Piepschuimlogo.nl service en klantgerichtheid altijd voorop. Het bedrijf heeft meer dan twaalf jaar ervaring om piepschuim letters en piepschuim logo’s te leveren aan diverse tevreden klanten. Dankzij het 3D karakter van de letters creëer je namelijk opvallende decoratie letters op de muur van jouw kantoor.

Muurteksten van XPS-hardschuim

XPS-hardschuim, een hoogwaardig materiaal

De letters worden standaard vervaardigd van XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit materiaal is niet te vergelijken met het standaard EPS-piepschuim (geëxpandeerd polystyreen). Dit reguliere piepschuim heeft een bolletjesstructuur dat duidelijk te zien is. Het XPS-hardschuim heeft deze structuur niet. Maar is zeer glad en vederlicht. Bovendien werkt Piepschuimlogo.nl eventuele snijkieren zeer glad af, waardoor deze niet meer te zien zijn. Deze supergladde afwerking zorgt voor een moderne, trendy uitstraling zodat jouw bedrijfslogo heel professioneel oogt aan de wand.

Muurletters in diverse kleuren en vormen verkrijgbaar

Bij het bestellen van jouw muurteksten of muurletters uit piepschuim heb je zeer veel mogelijkheden. Vrijwel iedere vorm is verkrijgbaar. Bovendien maakt ons bedrijf gebruik van het NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. De PMS-drukkleuren kunnen hierdoor zeer dicht bereikt worden. De piepschuim letters worden met drie lagen verf bespoten, zodat de kleur kwalitatief goed is. Ben je van plan de letters van piepschuim buiten te monteren? In dat geval is het verstandig een extra polyurethaan coating op jouw letters te laten aanbrengen. Deze coating zorgt ervoor dat de letters bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Zo kun je extra lang genieten van jouw decoratie letters aan de buitenmuur.

Zeer gemakkelijk bevestiging

De letters zijn dankzij hun lichte gewicht en sterkte zeer gemakkelijk te bevestigen. Bovendien zijn de piepschuim letters ongevoelig voor vocht, waardoor ze ook buiten gehangen kunnen worden. Het XPS-hardschuim is 100% recyclebaar en daardoor milieuvriendelijk. En het materiaal heeft een lange levensduur. Wil je liever toch dat wij de letters van piepschuim monteren? Dit is uiteraard geen probleem. Tegen een meerprijs bevestigen wij de piepschuim letters graag voor je.

Vraag nu jouw persoonlijke offerte op maat aan!

Kun je niet wachten om jouw eigen piepschuim letters voor op de muur op te hangen? Of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou beschikbaar zijn? Vraag nu jouw persoonlijke offerte op maat aan. Binnen 24 uur ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.