Muurteksten van XPS-hardschuim?

Dan bent je bij Piepschuimlogo.nl op het juiste adres!

Muurteksten van XPS-hardschuim, in de vorm van een slogan of pay-off geeft een trendy uitstraling. Als ondernemer wil je namelijk dat jouw bedrijf er professioneel uitziet. Niets is daarbij belangrijker dan jouw logo en slogan. Het bedrijfslogo is het eerste visitekaartje dat een potentiële klant ervan moet overtuigen om met jou in zee te gaan. Piepschuimlogo.nl biedt je de mogelijkheid jouw XPS-logo en slogan of pay-off groots af te beelden op een muur in jouw kantoor, hal of winkel.

Muurteksten van XPS-hardschuim zijn de ideale eye-catcher, die zowel in jouw onderneming als op beurzen en evenementen goed zullen opvallen. Piepschuimlogo.nl is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het leveren van piepschuim letters van hoogwaardige kwaliteit XPS-hardschuim.

Piepschuim muurteksten van zeer goede kwaliteit

Piepschuimlogo.nl werkt uitsluitend met de beste kwaliteit piepschuim. Als enige bedrijf in Nederland leveren wij standaard muurteksten van XPS piepschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Deze vorm van piepschuim is zeer glad, hagelwit, sterk en licht. Het is een compleet ander piepschuim dan EPS, waar veel andere bedrijven mee werken. Bij EPS zie je nog steeds een bolletjesstructuur, terwijl XPS piepschuim glad en naadloos is. Het oogt daardoor een stuk strakker dan letters van EPS piepschuim. Dit geeft een veel professionelere uitstraling. Qua kleuren is vrijwel iedere optie mogelijk. De logo’s worden in drie lagen watergedragen verf gespoten. Hierbij gebruiken wij het NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. Op deze wijze kunnen wij de drukkleuren (PMS-kleuren) heel dicht benaderen. De logo’s van Piepschuimlogo.nl zijn waterbestendig. Het is dus mogelijk de muurteksten buiten in de regen of andere weersomstandigheden te hangen.

Verschil in EPS en XPS

In plaats van een piepschuim logo rechtstreeks op de muur te monteren, is het ook mogelijk om jouw logo’s op plexiglas of Forex te plaatsen. Dit geeft een zeer mooie en stijlvolle uitstraling. Kwaliteit staat bij Piepschuimlogo.nl voorop.

Binnen twee werkdagen een offerte op maat

Zodra je bij ons een aanvraag heeft gedaan, leveren wij jou binnen twee werkdagen een offerte op maat. Als je akkoord gaat met de offerte, zorgen wij dat de muurtekst binnen 10 tot 15 werkdagen geleverd wordt. Het is mogelijk de offerte digitaal te accorderen. Na opdracht ontvang je vervolgens de factuur digitaal. Het is zelfs mogelijk met iDeal te betalen.
Onze service, benaderbaarheid en klantgerichtheid wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. Wij hebben dan ook al vele klanten met tevredenheid aan trendy logo’s geholpen. Wil je meer weten over de mogelijkheden met piepschuim letters of woorden? Schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen via de contactpagina.