XPS letters aan de muur?

Ideaal voor een creatieve decoratie

XPS letters aan de muur? Dat is een ideale manier voor een creatieve decoratie. Piepschuimlogo.nl heeft al meer dan elf jaar ervaring in het leveren van piepschuim-letters en logo’s uit XPS-hardschuim. Bij Piepschuimlogo.nl staat een hoogwaardige afwerking voorop. Het bedrijf heeft al bij vele tevreden klanten XPS letters en XPS logo’s bezorgd. XPS letters zijn ideaal voor het creëren van je bedrijfslogo in een winkel, showroom, beurs of kantoor. De 3D-versie van je logo is een opvallende reclame-uiting voor ieder bedrijf dat het net even anders wilt aanpakken.

XPS-letters aan de muur.

Uw bedrijfslogo van XPS-hardschuim

Piepschuimlogo.nl onderscheidt zich van andere bedrijven doordat het standaard XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen) levert als basis voor je piepschuim logo of letters. Deze vorm van piepschuim zorgt voor een zeer hoogwaardige en strakke afwerking. Je kunt het niet vergelijken met het “gewone” EPS-piepschuim, dat een grove bolletjes structuur heeft. Het XPS-hardschuim is zeer glad in iedere gewenste vorm te bewerken. Hierdoor vormt het een uitstekende basis voor het creëren van je bedrijfslogo. Je kunt de ideale moderne uitstraling met XPS-hardschuim bereiken.

XPS letters en logo’s gemakkelijk te bevestigen

Een groot voordeel van letters en logo’s uit XPS is, dat zij zeer gemakkelijk te bevestigen zijn. Het materiaal is zeer licht en sterk. Daarbij is het XPS-hardschuim goed bestand tegen vocht, waardoor het ook buiten gemonteerd kan worden. Het materiaal heeft een zeer lange levensduur. Het is mogelijk dat Piepschuimlogo.nl een 1-op-1 formaat papieren mal meestuurt, zodat je meer gemak hebt met het bevestigen van de piepschuim letters en cijfers. Dit zorgt voor een strakker resultaat. Wil je liever de letters niet zelf monteren? Dan kan Piepschuimlogo.nl dit tegen een meerprijs voor je regelen. Voor meer informatie kun je hiervoor contact met ons opnemen.

In iedere gewenste huisstijlkleur verkrijgbaar

Letters van XPS kunnen in vrijwel iedere gewenste huisstijlkleur bespoten worden. De piepschuim figuren worden driemaal met een watergedragen verf bespoten. Hiervoor wordt het NCS-kleursysteem gebruikt van Sigma/PPG. Dit zorgt ervoor dat de drukkleuren (PMS-kleuren) zeer dicht benaderd kunnen worden. Bovendien kan jouw decoratie met een polyurethaan coating behandeld worden. Dit is een sterke componentencoating die de decoratie beschermt tegen weersinvloeden. Zo is je decoratie extra geschikt om buiten te bevestigen.

Vraag nu een offerte aan via de website

Meer weten over letters en logo’s vervaardigd uit XPS-hardschuim? Of wil je meteen een offerte-aanvraag indienen? Neem dan nu contact met ons op via de website. Binnen twee werkdagen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Als je hiermee akkoord gaat, ontvang je binnen 10 tot 15 werkdagen jouw piepschuim decoratie. Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden.