Datasnipper XPS-logo

Een XPS logo laat je muur spetteren

Wil jij je muur laten spetteren met een XPS-logo? Jouw onderneming wordt met een logo uit XPS op een bijzondere manier onder de aandacht gebracht? Door de diepte van het materiaal krijgt jouw bedrijfslogo een zeer speciaal 3D-effect. Hierdoor zal je bedrijf enorm opvallen tijdens een beurs. Of beschik je over een ware eye-catcher in jouw bedrijfspand, winkel of kantoor. Je kunt het piepschuim logo eenvoudig monteren. Bovendien kan je het logo ook buiten bevestigen. Piepschuimlogo.nl heeft al meer dan 12 jaar ervaring met het produceren van piepschuim letters en logo’s. Voor veel bedrijven, instellingen en verenigingen hebben wij met veel plezier een XPS muurlogo mogen leveren.

3D logo uit XPS schuim voor hoogwaardige kwaliteit

Piepschuimlogo.nl kiest uitsluitend voor kwaliteit. Zo vervaardigen wij uw bedrijfslogo uit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit materiaal is zichtbaar anders dan het standaard EPS-piepschuim. Het standaard piepschuim heeft altijd een kenmerkende bolletjesstructuur. XPS-hardschuim is steviger en heeft een glad oppervak. Zo kan uw bedrijfslogo uit piepschuim veel strakker worden afgewerkt. Het XPS logo is bovendien ijzersterk, superlicht en bestand tegen vocht. Het is daardoor mogelijk om de logo’s in weer en wind op te hangen. Het materiaal waaruit het logo wordt geproduceerd is duurzaam en milieuvriendelijk; u kunt het XPS-hardschuim volledig recyclen.

In vrijwel iedere kleur en stijl mogelijk

Heeft uw bedrijfslogo een zeer specifieke kleur? Of zoekt u een zeer bijzondere vorm voor uw logo van piepschuim? Piepschuimlogo.nl regelt het graag voor u. Ons bedrijf werkt met het NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. Dit zorgt ervoor dat Piepschuimlogo.nl de drukkleuren (PMS-kleuren) zeer dicht kan benaderen. Uw bedrijfslogo wordt wel drie keer bespoten met watergedragen verf. Dit zorgt ervoor dat de kleuren zeer lang houdbaar zijn. Ook is het mogelijk om de piepschuim letters een extra coating mee te geven, zodat de kleur goed bestand is tegen weersinvloeden. Dit is vooral aan te raden als u van plan bent de letters buiten op te hangen. Het XPS-hardschuim kan bovendien in vrijwel iedere vorm gesneden worden.

Laten monteren? Geen enkel probleem

Het logo ziet er uit als een 3D-logo en is zeer eenvoudig te monteren. Doordat de letters zeer licht zijn, kunt u ze gemakkelijk op iedere wand plaatsen. Het is mogelijk om een montagemal mee te leveren, zodat het monteren van het logo nog strakker en gemakkelijker gaat. Uiteraard kan ons bedrijf ook voor u de montage verzorgen.

Ontvang nu een vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over het vervaardigen van bedrijfslogo’s uit piepschuim? Neem dan nu contact op met een van onze medewerkers of vul uw gegevens in op het offerte-formulier. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte.