Jouw logo op de muur als kantoordecoratie

Een bedrijfslogo aan de muur is voor bijna elk bedrijf een must have! Je kunt dit van allerlei verschillende soorten materialen laten maken, waarvan piepschuim er een is van een verassend goede kwaliteit, en de standaard is voor letters in 3D. Al meer dan twaalf jaar is Piepschuimlogo.nl gespecialiseerd in het leveren van deze bedrijfslogo’s, logo’s en teksten voor op de muur. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend XPS schuim (een glad soort piepschuim). Een logo van piepschuim is een goede manier om je kantoor, vergaderruimte of receptie mooi aan te kleden, met een professionele uitstraling.

Kantoordecoratie van hoge kwaliteit XPS-hardschuim

Piepschuimlogo.nl vervaardigt standaard de kantoordecoratie uit een hoge kwaliteit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Als enige in Nederland. Hiermee onderscheidt het zich van andere bedrijven. Die leveren veelal het bekende bolletjes-piepschuim (ook wel EPS genoemd). Bij het bolletjes-piepschuim blijft altijd de bolletjes structuur zichtbaar. Het materiaal is een grover dan XPS schuim.

Het hoogwaardige XPS-hardschuim is zeer glad. En het kan heel strak in bijna iedere vorm afgewerkt worden. Eventuele snijkieren, ontstaan tijdens het snijden, worden keurig weggewerkt. Bij Piepschuimlogo.nl staat namelijk een goede kwaliteit voor een scherpe prijs voorop.

Verschil in EPS en XPS

Voordelen XPS schuim decoratie op jouw kantoor

XPS-hardschuim is een ideale oplossing om je kantoor te decoreren. Het kent vele voordelen. Zo is het XPS-hardschuim erg licht. En daarom gemakkelijk te bevestigen. Het materiaal is zeer sterk. Ook is het ongevoelig voor vocht. Daardoor kan de decoratie ook buiten bevestigd worden. De piepschuim decoratieletters hebben bovendien een lange levensduur. Daarnaast is het hardschuim volledig recyclebaar.

Wil je een opvallende reclame-uiting van je bedrijf creëren? Een logo van XPS-hardschuim is een creatieve en duurzame oplossing.

Volledig naar jouw smaak aan te passen

De decoratie van XPS-hardschuim is volledig naar jouw smaak aan te passen. Het materiaal kan zeer strak in iedere vorm gesneden worden. Bovendien is het mogelijk om het schuim in vrijwel iedere huisstijlkleur te verven.

Piepschuimlogo.nl werkt met het NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. Hierdoor zijn de drukkleuren (PMS-kleuren) zeer dicht te benaderen. Ieder logo wordt in drie lagen watergedragen verf gespoten. Daardoor blijft de kleur langdurig houdbaar. Kwaliteit staat bij Piepschuimlogo.nl voorop.

Vraag direct een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in decoratie letters op de muur van je kantoor? Vraag dan nu een offerte aan via onze website. Binnen twee werkdagen ontvang je van ons een offerte op maat. Als je hiermee akkoord gaat, ontvangt je binnen 10 tot 15 werkdagen jouw logo. Als je wilt dat wij de decoratie bevestigen, is dit ook mogelijk. Wij gaan graag voor je aan de slag!